Izdelki

VSI IZDELKI  blagovne znamke BIOKOR  so izdelani iz mletih rastlinskih sestavin, ki so biodinamično pridelane in so zato okolju prijazni in zdravju neškodljivi. Čistila umazanije in maščob ne raztapljajo kot kemična čistila, temveč maščobo posrkajo in vežejo nase. Hranite jih na hladnem in temnem prostoru.

MASKA ZA PILING IN OBRAZ z medom, zelišči, otrobi in svetlinovim oljem. Priložena so navodila za različne tipe kože. DENTANA suho čistilo za zobe. Zobe dobro očisti in preprečuje ustna obolenja. Na voljo sta dve izvedbi, ostrejšega in milejšega okusa, milejša ima dodano tudi meto in meliso. Pripravljena je iz mletih naravnih zelišč, kot so žajbelj, rman, ognjič, zelena magma… in sečoveljske morske soli. DERMONTANA je posip, ki ga priporočamo za čiščenje in zdravljenje obolele kože, kot je trda, razpokana, mozoljava in vneta koža, pri prekomernemu potenju, glivičnih obolenj in luskavice.
MASKA ZA PILING IN OBRAZ z medom, zelišči, otrobi in svetlinovim oljem. Priložena so navodila za različne tipe kože. Jedem oplemeniti okus in pospešuje prebavo. Sestavljena iz naravnih mletih zelišč in sečoveljske nejodirane naravne soli. ZEL Suho čistilo za lase in kožo. Priporočamo za umivanje vseh vrst las, posebno pa za obolelo lasišče in kožo. Ker je čistilo popolnoma organsko, se pri njegovi uporabi koža in lasišče ne poškodujejo. Pri redni uporabi se pozdravijo mastni lasje in prhljaj, lasje se okrepijo in dobijo zopet svoj naraven lesk. Priporočljivo je tudi za čiščenje kože ker z nje odstrani vse nečistoče, je pa prekomerno ne razmasti. NEGOVALNA KOPEL Vlaži in neguje kožo, ter sprošča telo in duha Sestava: olje iz cvetov svetlina, brezovo listje, preslica, ognjič …., med, sečoveljska sol.
HITRO odvajalo, PRIPRAVEK JE NAMENJEN ZA POMOČ PRI ODVAJANJU IN ZA ČIŠČENJE TELESA PRED POSTOM. Odvajalno sredstvo HITRO je naravni priprave izpšeničnih otrobov, mletega janeža, lanenega semena in medu. Vzamemo ga zjutraj ali zvečer, lahko z sokom, čajem alijogurtom, ko odvajalno sredstvo zmešamo z tekočino,ga takoj zaužijemo.Delovati začne čez 5-6 ur. Lahko ga uporabljamo tudi pri majhnih otrocih. Količina, ki učinkuje je odvisna od vsakega posameznika,za nekatere zadostujeta 2 čajni žlički, drugi pa potrebujejo veliko žlico. Čez dan je potrebno zaužiti veliko tekočine, da lahko otrobi kot vlaknine le to vežejo nase. HITRO je učinkovito sredstvo za mehčanje blata in zato blagodejno vpliva tudi pri zlati žili. Kot nam sporočajo naše stalne stranke, prehrana zelo vpliva na količino odvajala, ki jo je potrebno zaužiti. Kljub temu, da je izdelek popolnoma naraven, ni priporočljivo vsakodnevno in dolgotrajno jemanje, razen v primerih kroničnega zaprtja.